Valikko Sulje

Savimaali maalarinvalkoinen 1l

17.20  Sis. Alv.

IN ECO on virolainen käsityömaali, jonka tavoitteena on tarjota terveellisin ja ympäristöystävällisin ratkaisu sisustukseen. Savimaali on ympäristöystävällinen ja hengittävä sisämaali ilman muoveja, säilöntäaineita, liuottimia tai biosideja. Tuote myydään kuiva-aineena johon lisätään vain vesi.

Tuotetunnus (SKU): 414-S1002 Osastot: ,

IN ECO Savimaali on ympäristöystävällinen ja hengittävä sisämaali ilman muoveja, säilöntäaineita, liuottimia tai biosideja. Tuote myydään kuiva-aineena johon lisätään vain vesi. Se koostuu tunnetuista luonnonmateriaaleista, enimmäkseen valkoisesta savesta ja dolomiittijauhosta. Terveysturvalliset ja ympäristöystävälliset savimaalit ovat helppo käyttää ja sopivat moniin käyttötarkoituksiin sisätiloissa. Sävyt ovat maanläheisiä ja ylijäämä on kompostoitava.

Maalata voi sekä telalla että siveltimellä. Jos tarvitaan suurempaa kulutuksen- tai kosteudenkestävyyttä pinnat voidaan päällystää joko luonnollisella vahalla tai öljylasuurilla.

Työohjeet:

1. Varmista, että pohja on sopiva: Pohjan on oltava puhdas ja pölytön. Huokoinen, mureneva tai absorboiva pohja on päällystettävä pohjamaalilla ennen maalin levittämistä.

2. Valmistele työvälineet: Hengityssuojain, sekoitusämpäri, sivellin, teippi, akkuporakone ja vispilä sekoittamiseen sekä maalirulla ja alusta.

3. Maalin valmistaminen: Mittaa erilliseen astiaan 0,7l vettä. Kaada hieman yli puolet siitä sekoitusämpäriin. Tasaisen tuloksen saavuttamiseksi lisää KOKO savimaalin kuiva-aineseos hitaasti veteen jatkuvasti sekoittaen. Muodostuu paksu massa. Sekoita kunnes siinä ei ole enään paakkuja. Lisää loput vedestä. Sekoita hyvin.

4. Anna valmistua: Anna maalin vetäytyä noin 1h ja sekoita uudelleen ennen maalausta.

5. Ensimmäinen maalikerros.

6. Anna kuivua: Anna ensimmäisen maalikerroksen kuivua 24h. Tilan hyvä ilmanvaihto on varmistettava. Maali muuttuu kuivuessaan peittäväksi ja huomattavasti vaaleammaksi.

7. Toinen maalikerros.

Paino 0.8 kg (kilogramma)
Materiaali/tyyppi

Savimaali

Alkuperämaa

Viro

EAN-koodi

4745010269318

Tavarantoimittaja

Saatat myös pitää...