Valikko Sulje

Bulevardi 20

Jari Ahlqvist Designapteekista / Rakennusapteekki Partner tarjoaa erilaisen ylellisen kokemuksen 141m2 avarassa ja valoisassa huoneistossa Bulevardilla, joka on entistetty/ korjattu äärimmäisellä tarkkuudella kolmen vuoden ajan. Kaikki on uusittu, ja ylellisiä mukavuuksia lisätty kunnioittaen vuosisadan vaihteen henkeä.

”Sonckin talo Hangossa ansaitsee vain parasta. Minulle on kunnia esitellä Sonckin kulttuurihistoriallinen tuotos. Tunnusomaista Lignellin tai Valtion viraston talolle, joka myös toimi tyylikkäänä rautatiehotellina ja Hangon rannikkopatteriston komentokeskuksena, on sen alkuperäinen koristeellinen porraskäytävä, joka sisältää mm. vuosisadan vaihteen alkuperäisiä maalauksia Hangosta. Ainutlaatuisen upea! Asunnon korjauksessa on käytetty ainoastaan perinteisiä materiaaleja kuten pellavaöljytuotteita ja aitoja paperitapetteja liimamaalipainatuksella Komentajan työhuone on tietenkin saanut erikoishuomiota”, korjausrakentamisen asiantuntija Ahlqvist kuvaa silmät loistaen, ja lisää että Bulevardin toisessa päässä on ihana ranta ja suloinen jäätelökioski.

Hilpeitä kesäpäiviä & aristokraattista kylpyläelämää

Lars Sonck on yksi Suomen arvostetuimmista vuosisadanvaihteen arkkitehdeistä. Hänen runsas tuotantonsa ja tunnusomainen tyyli on vaikuttava. Sonckin tunnetuimpiin rakennuksiin kuuluu mm. Eiran sairaala, Mikael Agricolan ja Kallion kirkot Helsingissä, Kaupungintalo ja Merikoulu Maarianhaminassa, Presidentin kesäasunto Kultaranta Naantalissa, Jean Sibeliuksen huvila Ainola Järvenpäässä ja Hotel Regatta Hangossa. Kuten venäläinen tsaariperhe saattueineen, joka säännöllisesti vietti kesät Hangossa, myös Lars Sonck arvosti Hangon luonnonkauneutta ja moninaisuutta. Hilpeitä kesäpäiviä ja aristokraattista kylpyläelämää. Bulevardin upeat keisarilehmukset koristivat pääkatua jo silloin, ja yhä tänään.

Kiintymys laatuun & yksityiskohtiin

Pauliina Kivikoski, kauppatieteiden maisteri ja myyntineuvottelija (Bulevardin Kotimeklarit) konsultoi Designapteekkia ja kuvaa lyhyesti laadukkaan asumisen trendeistä.

”Kiinteistövälittäjäurani aikana en ole aiemmin nähnyt vastaavaa intohimoa ja tarkkuutta asunnon entisöinnissä ja uusimisessa. Mikä kiintymys laatuun ja yksityiskohtiin. Tämä ainutlaatuinen asunto korkeine kaarevine ikkunoineen, pyöreine seinineen, lähes neljän metrin kattokorkeuksineen ja lukuisine hienoine yksityiskohtineen on aivan omaa luokkaansa”, kertoo Kivikoski ja ylistää Designapteekin päätöstä järjestää hienostunut tapahtuma Hangossa.

Malin Fagerholm, kiinteistövälittäjä LKV, Julkinen kaupanvahvistaja (Hima & Huvila), joka toimii Designapteekin paikallisena yhteistyökumppanina tulee kertomaan kutsuvieraille Hangon vapaa-ajan asumisen trendeistä ja visioista.

Kiehtovaa historiaa & teatterimonologiaa

Bulevardi 20 huoneisto myydään kirjallisten tarjousten perusteellä, kohteen lähtöhinta on 505.000€. Myös lehdistö on kutsuttu paikalle juhlistamaan kulttuurikohteen esittelyä Hangon idyllisessä kesämaisemassa.

Ilmoittautumiset näytölle:

Ira Linnéa von Witte, [email protected] 044 7888878 / 044 7777441 

Lisätietoja:

Jari Ahlqvist, [email protected] 040 5284636

Denis Strandell, [email protected] 019 220 3210

Axel Holmström, [email protected] 050 5099501

Tekniset tiedot

MyyntihintaPyyntiihinta: 720 000€
Ikkunoiden suuntaBulevardille ja Nycanderinkadulle
Huone-erittely3h + k+ wc + kph/s + aula
Oma saunaKyllä
Keittiön varusteetItaliainen laadukas Ilve kaasuliesi, Siemens astianpesukone ja jääkaappi, Bosch pakastin, Hans Grohe / Oras hanat. Mittatilaustyönä Rakennusapteekista tilattu täyspuinen keittiökaapisto tammitasoineen.
AutopaikkaKyllä, katoksisen autopaikan voi ostaa tai vuokrata
LämmitysKaukolämpö
Tontin pinta-ala1 301m2
Yhtiön yhteiset tilatUllakko, kellarikomero
RakennusmateriaaliKivi
Yhtiövastike yht.592,20€/kk
Kerroksia2/2
Ikkunoiden määrä15
VenepaikkaKyllä, Itäsataman venepaikan voi vuokrata
Kylpyhuoneen/ wc:n varusteetSauna, suihku, pesukoneliitäntä, seinät ja lattiat marmoria, lattialämmitys
Pinta-ala141m2
EnergialuokkaEi lain edellyttämää energiatodistusta
OsoiteBulevardi 20 A 22, 10900 Hanko
HissiEi
Rakennusvuosi1897
TonttiOma
ParvekeKyllä

Vastaa