Valikko Sulje

Allbäck pellavaöljymaali Mantelinvalkoinen 2 dl

17.50  Sis. Alv.

Pellavaöljymaali sopii useimille pinnoille, kuten höylätylle ja sahatulle puulle, pellille, raudalle, muoville sekä vanhoille maalatuille pinnoille. Voidaan käyttää myös sisätiloissa, koska maali ei sisällä terveydelle haitallisia liuotinaineita tai kemikaaleja. Ulkomaalauksessa maaliin lisätään sinkkiä. Työnkuvaus löytyy pdf-tiedostosta Allbäckin Pieni Käsikirja.

Tuotetunnus (SKU): 241-70-02-0 Osastot: ,

Allbäckin pellavaöljymaali on valmistettu ruotsalaisesta, keitetystä, limasta poistetusta, suodatetusta ja steriloidusta pellavaöljystä sekä korkealaatuisista epäorgaanisista pigmenteistä, jotka on valmistettu Saksassa. Maalin sideaine on pellavaöljy ja sävy sekä täyteaineet on pigmenttejä. Kaikki sävyt valmistetaan tehtaalla ja sävytyskonetta ei käytetä. Maalin sävynkestävyys on erittäin hyvä.

Allbäck pellavaöljymaali voidaan maalata puupinnoille, aiemmin maalatuille pinnoille sekä sisällä että ulkona; paneelit, ikkunat, ovet, julkisivu, lattiat, katot, seinät ja huonekalut. Voidaan maalata useimmille puhtaille ja kuiville pinnoille. Jopa auringonpaisteessa!

Allbäck pellavaöljymaali ei sisällä liuottimia, eikä sitä saa laimentaa liuotinaineilla missään vaiheessa. Se on täysin vapaa vaarallisista lisäaineista ja on päästötestattu. Maali on saanut parhaan ympäristömerkin Byggvarubedömningessä ja Sunda Husissa jotka ovat Ruotsissa rakennusalan tärkeimpiä alan ohjeistuksia.

Yhden purkin järjestelmä – kaikki maalikerrokset maalataan samalla maalilla sekä ulkona että sisällä. Ulkomaalauksessa Allbäckin sinkkivalkoista voidaan lisätä maaliin homeenestoaineena.

Allbäck pellavaöljymaali kuivuu 24 tunnissa huoneenlämmössä, hyvällä tuuletuksella ja valoisassa tilassa. Kuivumisaika viivästyy korkeassa kosteudessa. Maali on helppo levittää, helppo huoltaa ja sillä on erittäin hyvä tunkeutumiskyky alustaan.

Kaikki sävyt voidaan sekoittaa keskenään ja erikoisvärejä voidaan tilata NCS-sävykartan mukaan.

HUOMAA maalattaessa:

Pellavaöljyiset rätit, trasselit, paperit ja tekstiilit voivat syttyä itsestään, ennen kuin ovat kuivuneet. Levitä rätit kuivumaan tai upota ne veteen.

Työnkuvaus löytyy pdf-tiedostosta Allbäckin Pieni Käsikirja

Paino 0.5 kg (kilogramma)
Materiaali/tyyppi

Pellavaöljymaali

Alkuperämaa

Ruotsi

EAN-koodi

7340079500661

Tavarantoimittaja

Saatat myös pitää...

  • 20.80  Sis. Alv.

    Pyöreä erikoissivellin ikkunoiden maalaamiseen. Kapealla kärjellä maali levittyy tasaisesti kulmiin ja kapeisiin puitteisiin. Ergonominen varsi. FSC- certified.

  • 17.40  Sis. Alv.

    Pellavaöljysuopa on perinteinen, ympäristöystävällinen suopa lattioiden suopakuurauksen, maalattujen ja puupuhtaiden pintojen puhdistamiseen, siveltimien pesuun, auton ja veneen pesuun, tahranpoistoon, maalin- ja ruosteenpoistoon heloista, lasittamattomien klinkkeri-…