Valikko Sulje

Toimitusehdot

1. Yleistä tietoa

Designapoteket Ab

Korkeavuorenkatu 8 00120 Helsinki

Puhelinnumero: +358 (0) 9 698 1350
Sähköpostiosoite:[email protected]

Y-tunnus: 3006302-9
VAT-numero FI30063029

2. Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupan maksut suoritetaan sähköpostilaskulla. Asiakas saa tilauksen jälkeen keskimäärin 1-3 arkipäivän jälkeen laksun ilmoittamaansa sähköpostiin, jossa on 14 päivää maksuaikaa.

3. Toimitus

Toimitamme tuotteita Euroopan maihin. Toimitustapa ja arvioitu toimitusaika näkyvät tilausvaiheessa ennen maksamista.
Pidätämme oikeuden vaihtaa kuljetustapaa tai jakaa tilauksen useiksi toimituseriksi, mikäli tuotteen koon tai muun ominaisuuden vuoksi sitä ei voida toimittaa asiakkaan valitsemalla kuljetusvaihtoehdolla. Ilmoitamme mahdollisesta muutoksesta erikseen asiakkaalle sähköpostitse. Oman varastomme lisäksi käytämme tilauksien toimituksiin suoratoimituksia.

Jos verkkokaupasta ostettua tuotetta ei ole voitu toimittaa toimitusvaikeuksien takia asiakkaalle tai sen toimitus viivästyy kohtuuttoman paljon, Designapteekki palauttaa ostosumman ja kauppa raukeaa.

Jos haluat tilata tuotteita muualle kuin Eurooppaan, ole meihin yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

4. Yritysasiakkaiden erityisehdot

– Ei peruuttamisoikeutta.
– 12 kuukauden takuu.
– Reklamoitujen tuotteiden kuljetuskustannukset maksaa yritysasiakas itse.
– Yritystilaukset toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.
– Veloitamme toimituskustannukset riippumatta tilauksen koosta.

Huomioi että verkkokauppaostokset sisältävät aina arvonlisäveron.

5. Peruuttamisoikeus ja palautukset

Kun tilaat kuluttajana meiltä tuotteita, sinulla on 14 päivän peruutusoikeus. Peruuttamisoikeus päättyy 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Jos tilaus sisältää useampia toimituksia, määräaika alkaa sinä päivänä, kun vastaanotat viimeisen tuotteen. jonka jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa peruuttaa ostoksesi. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Huomioi että näitä tuotteita/sopimuksia ei voi peruuttaa:
Tuotteet, joka on valmistettu mittatilaustyönä tai jota on muunneltu henkilökohtaisten vaatimusten mukaisesti.
Tuotteet, jotka verkkokaupassa on ilmoitettu tilaustuotteeksi.
Tuotteet, joiden suojalaatikko/pussi on avattu.

6. Palauttaminen

Kun olet tehnyt peruutusilmoituksen, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote meille. Jos olet ostanut useita tuotteita meiltä, voit myös peruuttaa osan tilauksestasi ja palauttaa yhden tai useamman tuotteen, vaikka ne on tilattu samalla tilauksella. Tämä ei kuitenkaan koske koostetuotteita, jotka sisältävät useita tuotteita. Koostetuotteet käsitellään yhtenäisenä tuotteena. Jos haluat palauttaa yksittäisen tuotteen koostetuotteesta, on sinun palautettava kaikki koostetuotteeseen kuuluvat tuotteet.
Jos haluat tehdä tuotereklamaation, lähetä siitä ensin kuva ja selitys Designapteekkiin.
Pakkaa tuote/tuotteet huolellisesti ja merkitse osoitetiedot selvästi pakettiin, jotta tuote ei vaurioidu tai katoa kuljetuksen aikana. Käytä samoja laatikoita ja pakkausmateriaaleja kuin paketin saapuessa. Ota paketista valokuva kännykällä ennen sen lähettämistä. Varmista että kuvassa näkyy koko paketti sekä osoitelappu.
Huomioi että asiakas maksaa tuotepalautuksen, ellei kyseessä ole Designapteekin hyväksymä tuotereklamaatio tai takuupalautus.
Jos sinulla on palautukseen liittyviä kysymyksiä, niin ota yhteyttä Designapteekkiin.

Palautusoikeuden edellytyksenä on, että tuote on vahingoittumaton ja sitä ei ole käytetty muuhun tarkoitukseen, kuin mikä on tarpeen kokeillaksesi tuotetta, sen ominaisuuksia ja toimintaa.

Palautettavan tuotteen, tuotepakkauksen ja kaikkien mukana tulleiden tarvikkeiden ja ohjeiden on oltava kunnossa. Tuotteen arvo alenee ja hyvitys pienenee, jos tuotteessa, paketissa, mukana tulleissa lisätarvikkeissa tai tulosteissa on selviä käytön jälkiä tai pakkauksesta puuttuu jotain.

7. Ostosumman takaisinmaksu

Jos haluat peruuttaa ostosi, saat rahasi takaisin. Jos tuotteen arvo on alentunut, vähennämme sen palautettavasta summasta. Palautamme rahat viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen/tuotteet. Palautamme maksun samalle maksutavalle, kuin millä alkuperäinen tilaus on maksettu, jos se on mahdollista.

8. Takuu ja reklamaatiot

Ostaessasi meiltä tuotteita kuluttajana saat 24 kuukauden takuun, ellei tuotteen erityispiirteiden tai ominaisuuksien vuoksi ole erikseen määriteltyä takuuaikaa (pidempi tai lyhyempi kuin 24 kk). Jos reklamaatiosi on aiheellinen, tilanteesta ja tuotteesta riippuen voit joko saada tuotteen korjattua, vaihdettua, rahat takaisin tai hinnanalennuksen.
Virheestä tai puutteesta on tehtävä reklamaatio kuukauden sisällä siitä kuin olet vastaanottanut tuotteen. Reklamaatio tulee tehdä palautuslomakkeella omat tilaukset-sivulla.

Huomaa, että sinun täytyy ilmoittaa reklamaatiosta palautuslomakkeella yllä olevan linkin kautta jotta meillä on kaikki tarvittava tieto reklamaation käsittelyä varten. Pelkkä puhelinsoitto, sähköposti, tuotteen palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei valitettavasti riitä. Jos et ilmoita palautuksesta yllä olevan lomakelinkin kautta, emme pysty käsittelemään reklamaatiota.

Käsittelemme reklamaation viiden työpäivän kuluessa, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Jos reklamaatio on aiheellinen, lähetämme sinulle paketin palautustarran sähköpostitse tulostettavaksi, jonka jälkeen voit palauttaa tuotteen kohdan 6. Palauttaminen mukaisesti.

Jos reklamaatio on aiheeton ja tuote palautetaan meille reklamaationa yli 14 päivän päästä siitä, kun olet sen vastaanottanut, joudumme valitettavasti veloittamaan sinulta lähetyskulut sekä mahdollisen arvonaleneman johtuen esimerkiksi kulumisesta tai rikkinäisestä alkuperäispakkauksesta.
Huomioi että tuotteet, jotka palautetaan Designapteekkiin, on pakattava alkuperäispakkauksiin. Tuote pitää lähettää täydellisenä. Pakkaa siis mukaan kaikki tuotteen mukana tulleet lisätarvikkeet, kirjalliset tuotteet ja vastaavat, jotka liittyvät reklamoitavaan tuotteeseen.
Muista myös, että vahinko ei kuulu takuun piiriin, jos tuote on vahingoittunut käyttäjän virheestä (käyttö- ja käsittelyvirheet), muutoksista, tuotteen asennusvirheestä tai törkeästä väärinkäytöstä.

Otamme vastaan vain reklamaatioihin liittyvät paketit, jotka on lähetetty Designapteekin asiakkaalle lähettämää palautusosoitelappua käyttäen.
Huomaa, että yritysasiakkailla on 12 kuukauden takuu.

9. Tietosuoja

Voit lukea tietosuojastamme erillisestä tietosuojaselosteestamme.

10. Riitojen ratkaisu

Pyrimme ensisijaisesti ratkaisemaan kaikki riitatilanteet asiakkaan kanssa sähköpostitse tai puhelimitse. Erimielisyyksissä, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Jos emme onnistu löytämään ratkaisua, voit ottaa yhteyttä suomen kuluttajaneuvontaan tai EU-kuluttajakeskukseen, josta saat neuvoa kaupan ja EU-lainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä. Kansainvälisessä kaupassa sovelletaan sen maan lainsäädäntöä, josta tuote on ostettu.