Valikko Sulje

Ovenpainike uuteen oveen, malli Björkboda 25, koristeellinen.

102.90  Sis. Alv.

Ovenpainike uuteen oveen ja lukkoon. Messinki, mustalla puukahvalla. Sisältää pyöreät peitelevyt läpimeneville ruuveille. Sisältää ruuvit.

Ovenpainikkeen pituus 121mm, kahvan paksuus 22mm, ulos seinästä 64mm. Levyjen halk. 50mm.

Tuotetunnus (SKU): 12-2002-32-9MA Osastot: ,

Useat helatehtaat Ruotsissa, Suomessa ja Venäjällä valmistivat uusrenesanssimallisia painikkeita 1800-luvun lopussa ja 1900-luvun alkupuolella. Painikkeet olivat koristeellisia helminauhoineen. Mallit olivat erittäin pidettyjä ja useita oli tuotannossa pitkään. Tämän painikkeen malli on 1900-luvun alusta ja alkuperäinen valmistaja on Björkbodan Ruukin Osakeyhtiö. Mallissa on pyöreät sorvatut painikelevyt ja löytyy yhtiön luettelossa vuodelta 1931 numerolla 24. Alkuperäiset lukitustapit on muutettu säädettäviksi kiinnitysruuveiksi jotta painike sopii monenlaisiin oviin ja lukkoihin. Painike asennetaan läpimenevillä ruuveilla ja sopii näin uusiin lukkoihin ja oviin. Painike valmistetaan messinkivaluna ja kuten alkuperäisissä aina mustalla puukahvalla. Toimitetaan kiillotettuna tai niklattuna. 

Ovenkahva on tehty kestämään kymmeniä vuosia. Kahva ja peitelevyt on valmistettu umpimessingistä ja muut osat ovat terästä. Muovia ei ole käytetty. Kaikkia osia voi ostaa varaosina. Tuotteen ja pakkauksen voi kaikilta osin kierrättää.

Paino 0.6 kg (kilogramma)
Materiaali/tyyppi

Messinki

Alkuperämaa

Puola

EAN-koodi

6430076931115

Alaryhmä

Tavarantoimittaja

Saatat myös pitää...