Valikko Sulje

Pellavaöljyemulsiomaali täysmatta, Valkoinen 1L, Linus

32.10  Sis. Alv.

Linus on täysin matta emulsiomaali ilman vaarallisia kemikaaleja, liuottimia ja tuote ei sisällä muoviaineita tai mikromuoveja.

Tuotetunnus (SKU): 241-71-1 Osastot: ,

Linus on täysin matta emulsiomaali ilman vaarallisia kemikaaleja ja liuottimia. Liuotinta ei käytetä missään työvaiheessa. Maali ohennetaan vedellä.

Linus-seinämaali ei sisällä muoviaineita tai mikromuoveja. Kun pellavaöljy on kuivunut, maali on täysin stabiili ja pestävä.

Maali on saanut parhaan ympäristömerkin Byggvarubedömningessä ja Sunda Husissa jotka ovat Ruotsissa rakennusalan tärkeimpiä alan ohjeistuksia.

Luot halutun pinnan lisäämällä vettä ja valitsemalla työkalut.

Linus sisältää pellavaöljyä, vettä, selluloosaa, sellakkaa ja luonnollisia pigmenttejä. Maalit toimitetaan valkoisina ja sävy pigmenttipusseina. Isommat erät voidaan toimittaa tehdassävytettyinä.

Linus voidaan maalata kaikille pinnoille sisätiloissa – kipsi, tapetti, puu, maalatut pinnat, liimamaali, kipsi, kangas ja pinkopahvitetut katot ja seinät. Pinnasta tulee kestävä, pestävä ja helppo paikkamaalata. Maali peittää noin 10-12 m2 / litra alustasta ja halutusta rakenteesta riippuen.

Linus on erittäin lämmönkestävä ja sopii hyvin tulisijoihin ja uunien ympärille.

Maalia voidaan käyttää ohentamattomana silotteena lisäämällä hohkakivijauhetta.

Paino 2 kg (kilogramma)
Materiaali/tyyppi

Pellavaöljymaali

Koko

Alkuperämaa

Ruotsi

EAN-koodi

7340079500869

Tavarantoimittaja

Saatat myös pitää...